Кошик
1323 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster (100г)

79 

  • Готово до відправки
  • Код: 10705
Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster (100г)
Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster (100г)Готово до відправки
79 
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Низький рівень pH в суслі може бути проблемою при зброджуванні фруктового сусла, особливо при концентрованих соків. Висока кислотність може перешкоджати процесу зброджування, затримуючи чи навіть зупиняючи його. Це може призвести до низького виходу спирту та погіршення якості продукту. Регулятор рівня кислотності Hot Rod pH Booster може допомогти вирішити цю проблему, дозволяючи збільшити рівень pH в суслі та покращити умови зброджування.

Hot Rod pH Booster призначений швидко тримає в облозі кристали винного каменю і прискорює підготовку вина до розливу.


Підвищення рівня рН фруктового сусла:

  1. Виміряйте початковий рН сусла за допомогою тест-стрічки або метра рН.
  2. Розмістіть 2 г Hot Rod pH Booster на літр сусла для зброджування. Це підніме рівень рН приблизно на 0.6
  3. Ретельно перемішайте.
  4. Повторно виміряйте рН сусла.
  5. При необхідності додайте ще Hot Rod pH Booster для досягнення потрібного рівня pH.
  6. Продовжуйте зброджування звичайним чином.


Запобіжні заходи:

  • Не використовуйте занадто багато Hot Rod pH Booster, щоб уникнути перевищення потрібного рівня pH.
  • Не зберігайте продукт у місцях із високою вологістю чи температурою.
  • Уникайте потрапляння на шкіру та в очі.


Видалення винного каменю та регулювання рівня рН вина:

  1. Після завершення процесу ферментації та періоду дозрівання вина перенесіть вино в іншу ємність.
  2. Визначте кислотність вина за допомогою тест-стрічок або pH-метра.
  3. Відміряйте потрібну кількість Hot Rod pH booster відповідно до рекомендацій.
  4. Додайте Hot Rod pH booster у вино та ретельно перемішайте. Відразу розпочнеться реакція між винною кислотою та бікарбонатом калію.
  5. Дайте провину постояти протягом 24-48 годин за температури від -4 до +4 градусів Цельсія, щоб винний камінь осів на дні. При кімнатній температурі цей процес може тривати набагато довше.
  6. Відокремте вино від винного каменю шляхом зняття його з осаду, забезпечуючи, щоб камінь не потрапив у вино.
  7. Повторіть процес, якщо потрібно, для досягнення бажаної кислотності.


Рекомендоване дозування – 13,5 г на дал для нейтралізації 1% кислотності.

Це має допомогти знизити кислотність вина та зберегти його якість. Не забудьте зберігати Hot Rod pH booster у сухому, прохолодному та провітрюваному місці, далеко від дітей та домашніх тварин.

Продукт містить бікарбонат калію з вмістом більше 99%, не містить важких металів, миш'яку та свинцю. Hot Rod pH booster відповідає вимогам стандартів DM 26.4.69, DPR. 12/02/1965 та Правил EEC 822/87.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Корисні речовиникалій
УпаковкаПакет-саше
Вага100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 79 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner