Кошик
2080 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Ареометр виномір-пивомір на три шкали "Brix"

155 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 11081
Ареометр виномір-пивомір на три шкали "Brix"
Ареометр виномір-пивомір на три шкали "Brix"Немає в наявності
155 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ареометр виномір-пивомір на три шкали "Брікс" (°Bx) призначений для точного вимірювання характеристик пивного та винного сусла.
Універсальний прилад допомагає контролювати всі показання продукту до бродіння та після його завершення.

Має три шкали для вимірювання пива, вина та браги: Brix, градуси плато та щільність

  • Шкала для цукру: 0-35% (точність 0,05%);
  • Шкала для спирту: 0-20% (точність 1%);
  • Питома вага: 0.990-1.160 (точність 0,002).


За допомогою нього можна виміряти:

  • Відносний вміст алкоголю
  • Питомої густини цукру в розчині
  • Середня кількість цукру в розчині "Brix" (Брікс)


Шкала Брікса використовується у харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, пиві, безалкогольних напоях.

Розчин в 25°Bx - 25% (вага/вага), означає 25 г сахарози в 100 г рідини. Або, висловлюючись інакше, у 100 г розчину знаходяться 25 г сахарози і 75 г води.


Використання:
  1. Перед початком переконайтеся, що ареометр та циліндр (або інший посуд) абсолютно чисті.
  2. Наберіть у циліндр випробувану рідину і зануріть у неї ареометр.
  3. Прокрутіть ареометр, щоб видалити бульбашки повітря, які можуть впливати на точність показань приладу.
  4. Переконайтеся, що ареометр вільно плаває, не торкаючись стінок циліндра​.
  5. Як тільки положення ареометра стабілізується, зчитуйте показання з його шкали по нижньому краю меніска (дивіться малюнок).
Усі вимірювання слід проводити за температури рідини +20°С (температура калібрування шкали). Якщо температура рідини вища, використовуйте таблицю коригування.


Як визначити міцність напою
Для початку запишіть первинні показники:
для пива мають бути показники 1.040 – 1.090
для вина мають бути 1.060 – 1.100.
Ці дані можуть відрізнятися, все залежить від технології виготовлення, тому дуже важливо дотримуватися інструкції. 

Після того, як вино або пиво повністю забродять, візьміть зразок рідини та повторіть процес. 
Напишіть показники. Це і будуть кінцеві показники. 
Формула визначення міцності напою: (Первинні дані – Кінцеві дані)/0.776. Приклад: SG. 1.050 - F.G. 1.010 = 04.04/0.776 ≈ 5.2%ABV 

Порада: 
Коли ви визначаєте міцність алкоголю, первинні дані показують, забродила рідина чи ні, а кінцеві дані показують міцність алкогольного напою. Приклад: 
Первинні дані = 8% 
Кінцеві дані = 1% 
Результат =7% ABV

Характеристики:
  • Діапазон вимірювання: цукор 0-35% (точність 0,05%), спирт 0-20% (точність 1%), питома вага 0.990-1.160 (точність 0,002).
  • Довжина ареометра: 265 мм
  • Об'єм циліндра, що рекомендується, для занурення ареометра: не менше 250 мл
  • Країна-виробник: Китай 

Комплектація: 
Ареометр: 1 шт 
Футляр пластиковий: 1 шт

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
ПризначенняСпирт
Наличие термометраНі
МатеріалСкло
Довжина265 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 155 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner