Шкаралупа кедрового горіха на 3 літри, 30г
60 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11150
- +380 (96) 016-65-16
Шкаралупа кедрового горіха є екологічно чистим продуктом. Натуральна, необсмажена, 30 г на 3 літри напою.
Шкаралупа – це зовнішня тверда оболонка кедрового горіха. Має темно-коричневий колір. Відома своїми корисними властивостями та насиченим ароматом. Це натуральний продукт, що ідеально підходить для приготування напоїв.
Шкаралупу можна використовувати як під час дистиляції, засипаючи в джин-корзину або кошик для ароматизації, так і для настоювання:
Витрата: 10 г на 1 літр
Фасування: 30 грам (на 3 літри напою)
Переваги настоювання на шкаралупі кедрового горіха:
- Універсальність: Шкаралупу можна використовувати як для одержання спиртних напоїв (настойки, бальзами, лікери), так і для приготування безалкогольних варіантів, таких як сиропи, чаї або відвари.
- Простота використання: Для отримання насиченого та корисного напою достатньо лише залити шкаралупу спиртом, горілкою, самогоном або гарячою водою та залишити настоювати на кілька годин або днів (залежно від рецепту).
- Поліпшення смаку та аромату: Напої, настояні на шкаралупі, набувають легких горіхових та деревних ноток, що робить їх більш вишуканими.
- Корисні властивості: Шкаралупа кедрового горіха багата на дубильні речовини, мікроелементи та антиоксиданти. Настоювання на шкаралупі надає корисних властивостей напою, роблячи його унікальним лікувальним протизапальним та протимікробним засобом. Регулярне вживання настоянки на основі шкаралупи кедрових горіхів позитивно позначається на роботі серця та судин та зміцнює імунну систему.
- Екологічність: Продукт повністю натуральний, без добавок та консервантів. Це безпечний та екологічно чистий спосіб урізноманітнити смакові характеристики напоїв.
Рецепт Кедрівки:
- 1 літр горілки 40%
- 10 грам шкаралупи кедрового горіха
- 2 чайні ложки меду
За бажання можна додати по щіпці липових квітів, звіробою та чебрецю.
Настоювати у темному місці 7-10 днів періодично струшуючи. Відфільтрувати та дати "відпочити" ще 7 днів.
Поради:
1. Перед настоюванням рекомендується промити шкаралупу водою, щоб видалити дрібні частинки.
2. Щоб прибрати надлишки дубильності, необхідно залити шкаралупу окропом на 30 хвилин, злити воду і залити самогон.
3. Якщо ви хочете отримати більш темніший колір напою, то шкаралупу необхідно буде обсмажити на сухій сковороді або в духовці.
Використання шкаралупи кедрового горіха дозволить вам створити унікальні авторські напої з глибоким ароматом та натуральним складом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 30 г |
Склад | Скорлупа кедрового ореха |
- Ціна: 60 ₴