Кошик
2080 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Турбо дріжджі Alcotec Turbo Yeast Classic 24 (ЗНИЖКА)

155 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 10639
Турбо дріжджі Alcotec Turbo Yeast Classic 24 (ЗНИЖКА)
Турбо дріжджі Alcotec Turbo Yeast Classic 24 (ЗНИЖКА)Немає в наявності
155 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ЗНИЖКА!
ТЕРМІН ПРИДІЙНОСТІ: 03.2023 р (включно)
ОРИГІНАЛ

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 підходять для бродіння 25 літрів розчину. Високоякісні дріжджі від європейського виробника мають багато переваг, що дозволяє приготувати якісний дистилят за рекордні 24 години. Іншим способом можемо отримати дистилят через 10 днів.

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 не вимагають особливих умов та зусиль у поводженні з ними. Вони добре реагують на зміну температури, зовнішні зміни та перепади температурного режиму. Адже незважаючи на те, що оптимальна температура для активації дріжджів 25°С, сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 нормально працюють і при 30°С.

Залежно від того, на який ви розраховуєте результат, можете регулювати пропорції цукру та температуру, за якої відбуватиметься бродіння:

6 кг цукру – 24 години до 14% при температурі 20-35°С;
7 кг цукру – 2 дні до 17% за температури 20-30°С;
8 кг цукру - 4 дні до 20% при температурі 20-27 ° С;
9 кг цукру – 7-10 днів до 21% за температури 18-24°С.
Залежно від того, якої якості Ви використовували компоненти, бродіння може тривати до 10 днів і більше. Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 не змусять на Вас чекати, вже через дві доби Ви зможете побачити готовий продукт.

Як правильно використовувати
Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 додаються в сусло, добре помішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. Перед тим як додати дріжджі, переконайтеся, що температура не більше 35°С.

Цукор або декстрозу слід розчиняти у теплій воді. Загалом має бути 25-27 літрів розчину. Цукор слід взяти від 6 до 9 кг, залежно від того, який міцності напій Ви хочете отримати.

Характеристики
оптимальна температура бродіння - 18-35 ° C;
тривалість процесу бродіння – 1-10 днів;
вага 175 грам;
форма – сухі;
склад - дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.

Характеристики
Основні
Вага175 г
ВиробникHambleton Bard
Країна виробникВеликобританія
Складдрожжи, питательные вещества, витамины и микроэлементы
Тип закваскиДля напоїв
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 155 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner