Турбо дріжджі Double SNAKE C-48 turbo yeast - це найстійкіший і найпотужніший штамп дріжджів, який працює навіть із висококислотними яблучними брагами. Фортеця браги залежить від часу бродіння і кількості цукру (див. таблицю).
Сухі турбо дріжджі відрізняються від звичайних дріжджів наявністю у своєму складі блокаторів появи сивушних олій та шкідливих домішок. Навіть після першого перегону напій не має неприємних запахів. Для отримання 21% потрібно рідинне охолодження до 18-24 ° С останніми днями ферментації.
• 6 кг цукру – протягом 2 днів до 14% при температурі 20-35°С;
• 7 кг цукру – протягом 3 днів до 17% при температурі 20-30°С;
• 8 кг цукру – протягом 5 днів до 19% при температурі 20-27°С;
• 9 кг цукру – протягом 7-10 днів до 21% при температурі 18-24°С.
Інструкція:
У теплій воді (25 ° С) розчинити 6-9 кг цукру. Потім долийте теплої води, щоб загальний обсяг сусла становив 26 літрів. Додайте дріжджі в сусло і перемішайте, щоб не було грудочок.
Основні | |
---|---|
Вага | 130 г |
Виробник | Hambleton Bard |
Країна виробник | Великобританія |
Склад | дрожжи, микроэлементы, пена-гасители, питательные вещества, необходимые для активного развития дрожжей. |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 145 ₴