Spirit Ferm Koji – це універсальний штам дріжджів, які використовують для зброджування крохмалевмісної, цукрової та фруктової сировини. Ці дріжджі дійсно здатні розщеплювати крохмалевмісну сировину на прості цукру і дуже добре зброджують кукурудзяне, пшеничне борошно або зерно великого помелу. Дріжджі працюють за принципом китайських дріжджів Kodzi Angel і мають практично ті ж характеристики. Крім зернової сировини, за допомогою дріжджів Кодзі ви з легкістю зможете збродити до 25 літрів сусла на основі цукру або фруктів.
Час зброджування:
цукрове та фруктове сусло – 7-9 днів.
крохмальне сусло – до 30 днів.
Рецепт:
борошно - 6-8 кг, води 20 літрів, 1 пачка Koji;
фрукти - 7-9 кг, декстроза 3 кг, вода 10 літрів, 1 пачка Koji;
цукор - 5 кг, вода 20-22 літрів, 1 пачка Koji.
Якщо Ви використовуєте крохмалевмісну сировину, не закривайте щільно кришку в перші 2-3 дні ферментації, сусло дуже сильно пінитися. Для зменшення піноутворення в перший день бродіння закиньте в бродильну ємність кілька шматочків печива. Також залишайте запас для піноутворення у бродильній ємності 20-25%. Після 3-х днів (коли процес бродіння переходить у спокійну фазу) закрийте кришку бродильної ємності, встановіть гідрозатвор. Дріжджі здатні ферментувати великі обсяги браги. Допускається спільне зброджування 10 пачок дріжджів.
Вага: 40 грам
Виробництво: Швеція
Основні | |
---|---|
Вага | 40 г |
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Склад | дрожжи, питательные вещества, витамины и микроэлементы |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 76 ₴