Дріжджі Hot Rod Cider – спеціалізований штам дріжджів для приготування сидру.
Застосування:
Порція у пакетику розрахована на 25 літрів яблучного сусла. Перед додаванням в сусло дріжджі слід розвести у 100 мл теплої води за температури 25-27°С. Перемішати та дати постояти 20 хвилин. Після цього внести в сусло.
Характеристики:
оптимальна температура бродіння 20-25°С;
вага: 10 г;
форма: сухі;
термін придатності: 2 роки (дату виробництва вказано на упаковці).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 10 г |
Склад | специализированный штамм сидровых дрожжей |
Інформація для замовлення
- Ціна: 49 ₴