Винні культурні дріжджі Enartis Ferm PERLAGE для ігристих вин та сидру, 10г (Італія)
50 ₴
- Немає в наявності
- Код: 10600
- +380 (96) 016-65-16
Розфасовка по 10 грам у зіп-пакети
Винні дріжджі Enartis Ferm PERLAGE (Перлаж) – це штам дріжджів bayanus для виробництва ігристих вин класичним способом. Дозволяє отримати вина з елегантним та чистим ароматом.
Також підходить для виробництва сидру. Спиртостійкість до 17%.
Дозування:
Одної упаковки Enartis Ferm PERLAGE (10г) достатньо, щоб отримати від 25 до 100 літрів вина:
- для первинного бродіння 10г на 25-50 літрів;
- для виробництва шампанського 10г на 50-100 літрів;
- при зупинці бродіння 10 г на 25 л.
Максимальне дозування рекомендовано у разі гнилого винограду, високого вмісту цукру та складного мікробіологічного стану.
Температура бродіння: 10-30 ° С
Цей штам рекомендується для:
Спиртового бродіння при низьких температурах.
Бродіння білих та червоних вин з високим потенційним вмістом спирту.
Виробництва ігристих вин пляшковим та акротофорним методом.
Запобігання і відновлення бродіння, що зупинилося.
Бродіння за несприятливих умов.
Інструкція із застосування:
Розведіть сухі дріжджі Enartis Ferm PERLAGE у чистій, теплій (35-38°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішати, щоб розбити грудки. Залишити суспензію вистояти 20 хвилин|мінути| і знову перемішайте.
Повільно додайте сусло до суспензії дріжджів, щоб знизити температуру: зниження температури не повинно перевищувати 10°C. Це допомагає дріжджам звикати до прохолодної температури сусла і дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Температура бродіння: 10-30 ° С
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 10 грам
Основні | |
---|---|
Вага | 10 г |
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Склад | винные дрожжи |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 50 ₴