Винні дріжджі Enartis Ferm PERLAGE, 500г (Італія)
1 280 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11070
- +380 (96) 016-65-16
Винні дріжджі Enartis Ferm PERLAGE (Перлаж) – це штам дріжджів bayanus для виробництва ігристих вин класичним способом. Дозволяє отримати вина з елегантним та чистим ароматом.
Також підходить для виробництва сидру.
Спиртостійкість до 17%.
Дозування:
10 грам на 25-100 літрів вина:
- для первинного бродіння 10г на 25-50 літрів;
- Для виробництва шампанського 10г на 50-100 літрів;
- при зупинці бродіння 10 г на 25 л.
Максимальне дозування рекомендовано у разі гнилого винограду, високого вмісту цукру та складного мікробіологічного стану.
Температура бродіння: 10-30°С
Цей штам рекомендується для:
Спиртове бродіння при низьких температурах;
Бродіння білих та червоних вин з високим потенційним вмістом спирту;
Виробництва ігристих вин пляшковим та акротофорним методом;
Запобігання і відновлення бродіння, що зупинилося;
Бродіння за несприятливих умов.
Інструкція із застосування:
Розведіть дріжджі у чистій, теплій (35-38°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішайте, щоб розбити грудки. Залиште суспензію вистояти 20 хвилин|мінути| і знову перемішайте.
Повільно додайте сусло до суспензії дріжджів, щоб знизити температуру: зниження температури не повинно перевищувати 10°C. Це допомагає дріжджам звикати до прохолодної температури сусла і дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 500 грам
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 500 г |
Виробник | Ferm |
- Ціна: 1 280 ₴