Винні дріжджі Enartis Ferm ES 181, 500г (Італія)
1 618 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11072
- +380 (96) 016-65-16
Винні культурні дріжджі Enartis Ferm ES 181 - це активні сухі дріжджі для виробництва білих вин з метою покращення смакових характеристик та досягнення комплексності букету та смаку.
Переваги:
Мають високу здатність домінувати над природною мікрофлорою (фенотип кілер);
Здатні зброджувати при низьких температурах (10-20°C);
Толерантність до алкоголю до 16,5%.
Дозування:
10 грам на 25-100 літрів вина
Максимальне дозування рекомендовано у разі ураженого пліснявою винограду, при спиртовому бродінні, а також для сусла з високим вмістом природної мікробіологічної флори.
Застосування:
Для виробництва білих вин за низьких температур
Характеристики:
Швидкість бродіння: висока
Потреба в поживних компонентах: низька
Спиртостійкість: до 16,5% алкоголю
Температура бродіння: 10-20°С
Інструкція із застосування:
- Розведіть сухі дріжджі Енартіс Ферм ЄС 181 у чистій, теплій (35-40°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішайте, щоб розбити грудки. Залиште суспензію вистояти 20 хвилин|мінути| і знову перемішайте.
- Повільно додайте суспензію дріжджів у сусло. ВАЖЛИВО: різниця температур між суспензією та суслом не повинна перевищувати 10°C. Це дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
- Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 500 грам
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 500 г |
Склад | штамм дрожжей Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus |
- Ціна: 1 618 ₴