Винні дріжджі Enartis Ferm RED FRUIT, 10 г (Італія)
55 ₴
- Готово до відправки
- Код: 10592
- +380 (96) 016-65-16
Розфасовка по 10 грам у зіп-пакети
Винні дріжджі Enartis Ferm RED FRUIT – це активні сухі дріжджі для виробництва червоних вин. 10 г на 25-50 літрів вина. Толерантність до спирту 15%
Дозування:
Одної упаковки Enartis Ferm RED FRUIT (10г) достатньо, щоб отримати від 25 до 50 літрів вина. Максимальне дозування має використовуватися при спиртовому бродінні сусла, отриманого з винограду ураженого пліснявою, а також для сусла з високим вмістом природної мікробіологічної флори
Характеристики:
Saccharomyces cerevisiae, селекція Енартіс
Толерантність до спирту 15%
Діапазон оптимальної температури бродіння 12-34°C
Бродіння із середньою швидкістю
Невелика потреба у підживленні
Сульфітовитривалі
Цей штам рекомендується для:
Виробництва якісних червоних вин (Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Мерло, Шираз, Піно Нуар)
Виробництва нових сезонних вин
Виробництва свіжих, фруктових червоних вин
Інструкція із застосування:
Розведіть сухі дріжджі Enartis Ferm RED FRUIT у чистій, теплій (35-38°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішати, щоб розбити грудки. Залишити суспензію вистояти 20 хвилин і знову перемішайте.
Повільно додайте сусло до суспензії дріжджів, щоб знизити температуру: зниження температури не повинно перевищувати 10°C. Це допомагає дріжджам звикати до прохолодної температури сусла і дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 10 грам
Основні | |
---|---|
Вага | 10 г |
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Склад | дрожжи |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 55 ₴