
Дріжджі для червоних вин Enartis Ferm VINTAGE RED, 500г (Італія)
1 490 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11272
- +380 (96) 016-65-16
Винні культурні дріжджі Enartis Ferm VINTAGE RED – це активні сухі дріжджі для виробництва червоних марочних вин. Толерантність до алкоголю 16%..
Дозування:
10 г на 25-50 літрів вина.
Максимальне дозування повинне використовуватися при спиртовому бродінні сусла, отриманого з винограду ураженого пліснявою, а також для сусла з високим вмістом мікробіологічної природної флори.
Характеристики:
Saccharomyces cerevisiae, селекція Енартіс;
Толерантність до спирту 16%;
Оптимальна температура бродіння 18-35°C;
Бродіння із середньою швидкістю після короткої лаг-фази;
Бажано вносити підживлення (Нутріферм Спешиал), для забезпечення гарної бродильної активності та більш вираженого аромату;
Дріжджі сульфітовитривалі.
Цей штам рекомендується для:
Виробництва якісних червоних вин (Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Мерло, Шираз, Піно Нуар);
Виробництво нових сезонних вин;
Виробництво свіжих, фруктових червоних вин.
Інструкція із застосування:
Розведіть сухі дріжджі Енартіс Ферм ВІНТАЖ РЕД у чистій, теплій (35-38°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішати, щоб розбити грудки. Залишити суспензію вистояти 20 хвилин і знову перемішайте.
Повільно додайте сусло до суспензії дріжджів, щоб знизити температуру: зниження температури не повинно перевищувати 10°C. Це допомагає дріжджам звикати до прохолодної температури сусла і дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 500 грам
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 500 г |
Тип | Дріжджі |
- Ціна: 1 490 ₴