Набір спецій для горілки Гданська Татарське Зілля (3 л)
257 ₴
- Готово до відправки
- Код: 10715
- +380 (96) 016-65-16
Адам Міцкевич неодноразово згадує у віршах так звану «гданську горілку» – у «Пані Тадеуші», наприклад, її п'ють після полювання на ведмедя. Це не просто горілка, а настоянка на коріннях і травах, що вироблялася за старих часів голландцями, що жили у вільному місті Гданську. Аїр у народі називають ангельською травою, татарським зіллям, шабельником від цього і пішла назва.
Застосування:
Спеції із набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Настоювати 10 днів у теплому темному місці.
Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом'якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовим.
При використанні джин-кошика:
Візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
Відберіть окремо перші 100 г голів.
Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити до 40% і відпочити 5-7 діб.
Розрахункова кількість кінцевого напою – близько 6 л.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 130 г |
Склад | Аїр корінь, Деясил, Німецький ірис, імбир, Кардамон, Цедра апельсина, Цедра лимона, Дегель корінь, Кмин, Троянди бутони |
Тип | Подрібнені інгредієнти |
Виробник | Аїр |
- Ціна: 257 ₴