Класична смородинова горілка. Смак і запах відповідають запаху молодих листочків і стиглих плодів смородини.
Спеції із набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Настоювати 7 днів у теплому темному місці.
Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом'якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовим.
У разі використання джин-кошика візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
Відберіть окремо перші 100 г голів.
Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
Розрахункова кількість кінцевого напою - близько 6 л.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 140 г |
Склад | смородина сушеная, листья смородины, корень дягиля, корица, корень ириса |
- Ціна: 266 ₴