Спиртові турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo 24, виробництва Швеції, призначені для швидкого зброджування цукрового сусла. Здатні перебродити 6 кг цукру всього за добу.
Застосування:
Розчиніть у 15 літрах води 6 кг цукру. Температура води 35-40°C. Брагу слід добре перемішати, після цього долити воду до 25 літрів. Коли температура становитиме 25°C, слід додати пакет дріжджів і ще раз інтенсивно розмішати суміш.
Бродіння бурхливе, тому не використовуйте гідрозатвор. Оптимальна температура бродіння 22-27°C.
Для зброджування достатньо 24 годин, але можна використовувати Sp. Ferm 24 Turbo та у класичному варіанті. У такому разі слід мати на увазі, що штам розроблявся для екстремально швидкого бродіння та збільшення терміну може вплинути на смак готового напою. Міцність залежить від кількості цукру і ці дріжджі здатні переробити його повною мірою:
• 6 кг цукру за 1 день до 15% міцності;
• 7 кг цукру за 3 дні до 16% міцності;
• 8 кг цукру за 5 днів до 17% міцності;
• 10 кг глюкози за 7-10 днів до 20% міцності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 195 г |
Склад | дрожжи, питательные вещества, витамины и микроэлементы |
- Ціна: 145 ₴