Винні сухі дріжджі Spirit Ferm Bayanus RESTART призначені для відновлення бродіння (перезапуску).
Не повторюйте помилок тих, хто після невдалого бродіння виливає брагу. Краще запасіться дріжджами Bayanus RESTART, які здатні відновити процес. Ці дріжджі для вина рятують складну ситуацію.
Застосування:
Для відновлення бродіння слід висипати дріжджі в 25 літрів браги і добре перемішати. Ферментер закрийте кришкою та дочекайтеся закінчення бродіння. Дотримуйтесь температури 25-30°C, що сприятиме якісному процесу.
У складному випадку скористайтеся такими рекомендаціями:
Вилийте 1 літр води в розчин, що не добродив, в окремому посудину (температура 25-30°C).
Сюди всипте дріжджі і перемішайте, накрийте кришкою посудину.
Суміш повинна постояти 24 години, після чого її можна додавати до основного розчину.
Пам'ятайте, повний час зброджування може бути різним і залежить від таких факторів як: кількість цукру, що залишилася в суміші, температура бродіння, обсяг сусла. Але ефект буде виправдано.
Основні | |
---|---|
Виробник | Spirit Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 20 г |
- Ціна: 60 ₴