Активні дріжджі BERGURION, рекомендовані для бродіння свіжих та фруктових червоних та рожевих вин, на 25 – 30 літрів вина
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Застосування:
Дріжджі слід змішати в невеликій кількості теплої води 22-25 ° C і залишити на 30 хвилин. Після того, як дріжджі почнуть діяти, їх потрібно внести в сусло. Дріжджі повинні почати бродити «помітно» протягом 10 годин.
Характеристики:
- Оптимальна температура бродіння - 18-35 ° С;
- міцність – до 21°С;
- тривалість процесу бродіння – 2-22 днів;
- вага – 10 грам;
- форма – сухі.
Виробник Швеція.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 10 г |
Виробник | CBF Drinkit |
Країна виробник | Швеція |
Склад | Дрожжи, питательные вещества, витамины и микроэлементы. |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴