Настоянка на перегородках грецького горіха робиться дуже просто. Засипати в скляну ємність і залити дистилятом 1 л. Після чого поставити в темне місце на 10 днів. Терміни настоювання можна збільшити на більш тривалий період, але для отримання дубильного смаку вистачить цього терміну. Процідити настоянку на перетинках з волоських горіхів. Отриману настойку можна підсолодити травневим медом або пом'якшити домашнім варенням. Після чого добре все змішати і дати відпочити напою мінімум 2-3 тижні в темному та сухому місці. За цей час осяде осад, а настойка набуде більш згладженого яскраво-вираженого смаку. Напій набув деревного відтінку і отримав легкий терпкий післясмак.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 50 г |
Склад | Перегородки грецкого ореха |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴