Капілярний виномір 0-25% необхідний, щоб виміряти концентрацію алкоголю в сухих винах. Цей прилад застосовують багато виноробів Європи. Особливо точні вимірювання прилад показує у діапазоні міцності вина 8-13%.
При проведенні вимірювань з іншими винами (міцними, солодкими, що виходять із оптимального діапазону) похибка приладу може становити 2-4%. Даний показник похибки сильно залежатиме від кількості цукру в продукті.
Інструкція із застосування:
• Промити водою водою і видути всі краплі з пристрою.
• Залити вино у виномір з боку вирви. Чекати, коли рідина проникне в капілярний канал і почне капати з нього. Приділити особливу увагу тому, щоб у каналі не було бульбашок повітря. Якщо вони з'явилися, продовжити наливати вино, доки не зникнуть.
• Заткнути пальцем канал, перевернути виномір і поставити на лійку. Почекати, доки винний стовпчик у капілярному каналі стабілізується.
• Після вимірювання ретельно промити прилад від залишків вина.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Скло |
Призначення | Спирт |
- Ціна: 125 ₴