
Альфа-амілаза Hot Rod a-amylase (5г)
49 ₴
- Готово до відправки
- Код: 10702
+380 (66) 879-41-49
- +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Грибкова альфа-амілаза у зручних пакетиках по 5 грамів (розрахована на 5 кг зерна), що дозволяє використовувати її у домашньому виробництві зернових дистилятів. Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки та перетворюючи його на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу. Однак, на відміну від бактеріальної альфа-амілази, наш фермент діє також на нативний крохмаль при низьких температурах, що робить його унікальним і ефективним для виробництва дистилятів.
Застосування:
- Нагрійте воду до 85-95°C.
- Додати подрібнене зерно в пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
- Ретельно перемішайте.
- Підтримуйте температуру суміші більше 95°C протягом 1 години, постійно помішуючи.
- Після закінчення часу дайте затору охолонути до температури 70°C, а потім додайте вміст пакетика з ферментом і знову ретельно перемішайте.
- Після того, як температура затору знизиться до 30°C, додайте пакетик із дріжджами.
- Залишіть блукати протягом 2-7 днів відповідно до інструкцій на дріжджі.
Характеристики:
оптимальний діапазон рН від 5 до 6;
температурний діапазон активності від 30 до 70°С;
вага: 5 г;
термін придатності: 1 рік (дату виробництва вказано на упаковці).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 5 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 49 ₴