Кошик
1472 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Пивоварний екстракт Coopers European Lager на 23 л

1 108 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 11020
Пивоварний екстракт Coopers European Lager на 23 л
Пивоварний екстракт Coopers European Lager на 23 лНемає в наявності
1 108 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пивна суміш Куперс Європейський Лагер для приготування до 23 літрів живого пива. 

Пивний солодовий екстракт вважається одним із найпоширеніших і досить простих способів приготування крафтового пива в домашніх умовах. Солодовий екстракт — це пивне сусло, з якого випарували воду, довівши його до консистенції густого сиропу. Виготовляють його на заводах із найкращих сортів солоду. 

Завдяки понад 150-річній історії, пивоварні екстракти австралійської компанії Coopers дають змогу приготувати домашнє пиво преміумкласу своїми руками. Усі натуральні, без додавання консервантів, використовуються солод і хміль найвищої якості, а також спеціальні пивні дріжджі. 

Coopers European Lager відображає ​стиль лагерів найвищої якості, що експортуються з Північної Європи. Подавайте добре охолодженим у високій вузькій склянці з великою шапкою приблизно 5 см і насолоджуйтеся трав'янистим хмільним ароматом і хрустким посмаком.​


Основні показники екстракту: 
колір (ЄВС): 90 
гіркота (IBU): 340

Основні показники пива:
колір (ЄВС): 7
гіркота (IBU): 25

Кожна банка містить:

  • солодовий екстракт — 1,7 кг;
  • дріжджі пивні — 7 г;
  • інструкція з приготування пива;
  • Країна-виробник: Австралія.

Додатково знадобиться:

  • для первинного бродіння — 1 кг. декстрози, цукру або еквівалентної кількості неохмеленого солодового екстракту (купується окремо);
  • для карбонізації (газування) — 200* гр. декстрози (купується окремо).

* декстроза під час карбонізації додається з розрахунку 7-9 грамів на 1 літр пива

Необхідне обладнання:

  • цукромір або рефрактомометр
  • ємність для бродіння
  • лопатка для перемішування сусла
  • термометр
  • гідрозатвор
  • мірна ложка для декстрози (або цукру)
  • трубка для розливання пива у пляшки
  • пляшки (скляні або ПЕТ)
  • корка для пляшок
  • укупорщик (якщо розливатимете у скляні пляшки під кронен-кришки. Для пластикових пляшок він не потрібен)


Застосування:
ПОРАДА: Головною причиною невдач під час пивоваріння є інфекція. Все обладнання, яке контактуватиме з вашим пивом, необхідно ретельно очистити та продезінфікувати. Уникайте використання будь-яких мийних засобів або мила, якщо вони не призначені спеціально для пивоваріння.
ПОРАДА: якщо ви не плануєте відразу варити напій, зберігайте дріжджі в холодильнику.
ПОРАДА: для отримання справжнього пивного профілю, краще не використовувати звичайний буряковий цукор, позаяк він може вносити в пиво бражний присмак. Використовуйте спеціальні пивні цукри: декстрозу, пивоварний цукор, пивоварний підсилювач.

Етап 1 — підготовка:
З-під кришки банки дістаньте пакетик із дріжджами та інструкцію. Зніміть етикетку та помістіть банку з екстрактом у гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб екстракт став рідкішим. Відкрийте банку консервним ножем, переконаєвшись, що різальний кінець чистий.
Додайте в ферментер (місткість для бродіння) 2 літри гарячої води й вилийте екстракт із банки. Додайте в банку невелику кількість води, щоб вимити концентрат, що залишився.
Додайте 1 кг декстрози (або пивоварного цукру). Добре перемішайте лопаткоющоб вона повністю розчинилася у воді. Перемішувати треба просторожно, щоб не подряпати дно та стінки ферментера.
Додайте воду та доведіть загальний об'єм рідини до 23 літрів. Температура сусла має бути 20-26°C.
Додайте дріжджі, розсипавши їх поверхнею сусла.
Важливо: навіть якщо температура сусла виходить за межі діапазону 18-21°C, але не перевищує 30°C, додайте дріжджі. На цьому етапі швидке додавання дріжджів важливіше за ідеальну температуру. Пам'ятайте, що температура вище 30°C вбиває дріжджі, а за нижче ніж 18°C бродіння може взагалі не початися.

Етап 2 — ферментація:
Закрийте ферментер кришкою, встановіть гідрозакрив і помістіть сусло в тепле місце 18-23°C на 5-10 днів. Бродіння має проходити за постійної температури для отримання найкращих результатів. Нижчі температури продовжують період ферментації.
Перша ознака, що процес бродіння завершений — активність роботи гідрозакрива не спостерігається. Але точну інформацію вам дадуть вимірювальні прилади: пивомір або рефрактометр.

Етап 3 — розлив:
Перед розливом у кожну пляшку додайте декстрозу (або пивоварений цукор) з розрахунку 7-9 грамів на 1 літр пива. Не перевищуйте вказане число, оскільки це може призвести до розриву пляшки, й пиво буде занадто шипучим. Зменшення дози зменшить плинність пива.

Етап 4 - карбонізація:
Укупорте пляшки та помістіть їх на 10-14 дня в тепле місце за температури 18-25°C далеко від прямих сонячних променів, щоб пиво зуміщувало насититися вуглекислотою природним способом.
Якщо розлив вироблявся в пластикові пляшки, про рівень карбонізації можете судити за ступенем "надутості" пляшки. Якщо ж розлив був зроблений у скляні пляшки, відкрийте одну для оцінювання ступеня карбонізації.
Після карбонізації охолодіть пиво та насолоджуйтеся його чудовим смаком.

ПОРАДА: Пиво готове до вживання, але ми рекомендуємо залишити його дозрівати в темному прохолодному місці, так як повний смак воно набуде за 3-4 тижні. Це поліпшить аромат, смак, прозорість і допоможе утворити дрібніші бульбашки. Час дозрівання в пляшці залежить від ваших особистих уподобань.

Характеристики
Основні
ВиробникCoopers
Країна виробникАвстралія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 108 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner