Набір спецій для джину Грейпфрутовий (12л)
349 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11079
- +380 (96) 016-65-16
Набір для настоювання Грейпфрутовий – розрахований на отримання 12–15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настойування) залежно від бажаної інтенсивності ароматів.
Смак джину насичений, з яскравими цитрусовими відтінками грейпфрута, що чудово доповнюються пряністю кориці і легким солодкуватим акцентом лакриці. Ніжні нотки мускатного горіха та кореня дягиля додають глибини, створюючи багатогранний та тривалий післясмак. Цей джин залишає приємне відчуття свіжості з легким трав'яним відтінком, що робить його ідеальним вибором для теплих літніх вечорів.
Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика (даний метод рекомендується)
На все вам знадобиться:
- 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
- Набір спецій Hot Rod для Джина.
- Джин-кошик Hot Rod
Приготування:
1. Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.
3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.
5. У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми у джин-кошику. Не допускайте переливу флегми у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран унизу. Цю процедуру може знадобитися повторити кілька разів протягом усієї перегонки.
6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту слід зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні олії ялівцю.
7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус у струмені не знизиться до 50%.
8. Надлишок хвостів буде призводити до помутніння джина при розведенні.
9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
10. Готовий напій має відпочити тиждень.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Склад | Ялівець ягоди, коріандр, цедра грейпфрута, кориця, дягель корінь, іриса корінь, лакриця, лимона цедра, мускатний горіх, корінь ревеню |
Пакування | Дой-павк |
Вага | 250 г |
Тип | Подрібнені інгредієнти |
- Ціна: 349 ₴