Кошик
2486 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Турбо дріжджі спиртові Alcotec Turbo Yeast Classic 24 сухі

175 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 10360
Турбо дріжджі спиртові Alcotec Turbo Yeast Classic 24 сухі
Турбо дріжджі спиртові Alcotec Turbo Yeast Classic 24 сухіГотово до відправки
175 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 підходять для бродіння 25 літрів розчину. Високоякісні дріжджі від європейського виробника мають багато переваг, що дозволяє приготувати якісний дистилят за рекордні 24 години. Інакшим способом можемо отримати дистилят через 10 днів.

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 не вимагають особливих умов та зусиль у поводженні з ними. Вони добре реагують на зміну температури, зовнішніх змін та перепадів температурного режиму. Адже незважаючи на те, що оптимальна температура для активації дріжджів 25°С, сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 нормально працюють і при 30°С.

Залежно від того, на який Ви розраховуєте результат, можете регулювати пропорції цукру та температуру, при якій буде відбуватися бродіння:

6 кг цукру - 24 год до 14% при температурі 20-35°С;

7 кг цукру - 2 дні до 17%  при температурі 20-30°С;

8 кг цукру - 4 дні до 20%  при температурі 20-27°С;

9 кг цукру - 7-10 днів до 21% при температурі 18-24°С.

В залежності від того, якої якості компоненти Ви використали, бродіння може тривати до 10 днів і довше. Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 не змусять Вас чекати, вже через дві доби Ви зможете побачити готовий продукт.

       Склад

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Як правильно використовувати

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 додаються в сусло, добре помішуючи, аби уникнути утворення грудочок. Перед тим, як додати дріжджі, варто переконатися в тому, що температура не більше 35°С. 

Цукор або декстрозу слід розчиняти в теплій воді. В загальному повинно бути 25-27 літрів розчину. Цукру слід взяти від 6 до 9 кг, залежно від того, якої міцності напій Ви хочете отримати.

Характеристики

оптимальна температура бродіння - 18-35 °C;

міцність - до 21 %;

тривалість процесу бродіння - 1-10 днів;

вага 175 грам;

форма - сухі.

Характеристики
Основні
ВиробникHambleton Bard
Країна виробникВеликобританія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля напоїв
Вага175 г
СкладДріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 175 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner