Кошик
1812 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Набор специй для джина в стиле Monkey 47 (12 л)

543 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 10789
Набор специй для джина в стиле Monkey 47 (12 л)
Набор специй для джина в стиле Monkey 47 (12 л)Готово до відправки
543 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір спецій для джину у стилі Monkey 47. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (відстоювання) залежно від бажаної інтенсивності ароматів.

Смак джину може бути зовсім різним у кожному ковтку. У ньому вгадуються ноти сосни, моху, берези, шавлія, кардамону, меліси, чорного перцю, імбиру, брусниці. Їх занадто багато, щоб сприймати окремо, а в цілому залишається теплий, довгий, злегка сухуватий післясмак з відтінками прянощів. Аромат джину характеризується яскраво вираженими тонами ялівцю, нотами цитрусових, квітів, натяками чайного дерева, вербени, гострих спецій і гірких плодів

Приготування джину методом відстоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:
- 7-8 л спирту міцністю 45-50%
- Набір спецій для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настоянку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л спирту міцністю 45-50% і відстоюємо близько 10 - 14 днів у темному теплому місці. Струшуємо щодня.

Після відстоювання рідина фільтрується та розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Розведена настойка заливається в перегінний куб, нагрівальний пристрій виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розведений спирт або гарний самогон - достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% у струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвости, навіть мінімальні, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо міцність одержаного алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніший за горілку, розведення нижче, ніж до 42 градусів повністю знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика

На все вам знадобиться:
- 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
- Набір спецій для Джина
- Джин-кошик

Приготування:

1.    Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
2.    Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.
3.    Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
4.    Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.
5.    У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можна буде повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
6.   Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найгірші ефірні олії ялівцю.
7.    Основна фракція відбирається доти, доки градус у струмені не знизиться до 50%.
8.    Надлишок хвостів призводитиме до помутніння джина при розведенні.
9.    Разовуємо наш джин до 42-45 градусів.
10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
Складможжевельник, кориандр, корень дягиля, кассия (корица), лакрица, миндаль горький, мелегетский перец (райские зерна), перец кубеба, перец горошком, перец зеленый, перец стручковый, перец белый и др. Всего 47 наименований.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 543 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner