Кошик
1601 відгук
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire

390 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 10723
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire
Набір спецій для джину в стилі Bombay SapphireНемає в наявності
390 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire. Набір вміщує отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) залежно від бажаної інтенсивності ароматів.'

На відміну від інших «Бомбеїв», має у своєму складі яванський перець та мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю та цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій. Смак досить гладкий і збалансований, фруктовий та неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль у союзі із спокусливою лакрицею.

Приготування джину методом настоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:

7-8 л спирту міцністю 45-50%
Набір спецій для Джина
Приготування:

Для початку готуємо настоянку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л спирту міцністю 45-50% і настоюємо близько 10 - 14 днів у темному теплому місці. Струшуємо щодня.

Після відстоювання рідина фільтрується та розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Розведена настойка заливається в перегінний куб, нагрівальний пристрій виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розведений спирт або гарний самогон - достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% у струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвости, навіть мінімальні, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо міцність одержаного алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніший за горілку, розведення нижче, ніж до 42 градусів повністю знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.


Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика

На все вам знадобиться:
20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
Набір спецій для Джина
Джин-кошик

Приготування:

1.    Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2.    Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3.    Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.

4.    Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.

5.    У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можна буде повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6.   Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найгірші ефірні олії ялівцю.

7.    Основна фракція відбирається доти, доки градус у струмені не знизиться до 50%.

8.    Надлишок хвостів призводитиме до помутніння джина при розведенні.

9.    Разводимо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
Складможжевельник, кориандр, корень дягиля, кассия, лакрица, горький миндаль, райские зерна, перец кубеба, цедра лимона, корень ириса.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 390 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner