Набір спецій для Лікеру в стилі Егермайстер (3.5 л)
634 ₴
- Готово до відправки
- Код: 10797
- +380 (96) 016-65-16
Німецький міцний лікер, настояний на травах. Належить до категорії біттерів. Лікер виходить шляхом мацерації 56 компонентів - рослин, коріння та корок. Егермейстер, як і багато інших біттерів, вважається сприяючим травленню. Використовується охолодженим у вигляді як дижестив, чи коктейлях.
Приготування:
Етап №1 – водний настій
На все Вам знадобиться:
- Цукор - 0,25 кг.
- Сік половини лимона
- Вода - 0,75 л.
- Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №1)
Вміст пакету №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння та кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колер (півсклянки цукру + 2 ст. ложки води в невеликій каструльці варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).
Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо із водою 1:2.
Етап №2 - виготовлення джину
На все Вам знадобиться:
- 2,5 літрів спирту 70%
- Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №2)
Робимо настій протягом 10 днів (можна з дубовою тріскою, для кращої асиміляції процесів), додаємо 1.5 л води та робимо перегонку. Відібрати 20 г голів. Відбір "тіла" закінчується на 50% у струмені. Розводимо настоєм із пакета №1 до 50%.
Стадія №3 - трави
На все Вам знадобиться:
- Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №3)
Вміст пакету №3 настояти у мішечку в отриманому джині протягом 10 діб при щоденному перемішуванні. Потім віджати вміст мішечка. Далі екстракт вводять у купаж.
Стадія №4 - купаж
На 3.5 л готового продукту Вам знадобиться:
- джин із травами 50% - 2.5 л
- чорносмородиновий сік - 350 мл
- мед - 100 мл
- водний настій із пакета №1 - до загального об'єму 3.5 л та міцності 35%
- дубова тріска - 25 г
Всі інгредієнти перемішуємо та витримуємо протягом 2 місяців у дубовій трісці.
Для синхронізації екстракту біологічно активних речовин та смако-ароматичного комплексу. Декантуємо, фільтруємо.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Пакування | Дой-павк |
Склад | Звіробій, Елеутерокок, Лакриця (Солодка), Сосной брунька, Евкаліпт, Лавр, Мак насіння, Можвевельник, Цедра лимона, Цедра апельсина, Цедра помірянцю (і інші). Усього 56 найменувань. |
Вага | 200 г |
- Ціна: 634 ₴