Кошик
2664 відгуків
promo_banner
+380 (66) 879-41-49
+380 (96) 016-65-16
«PERVAK shop» все для виробництва міцних напоїв
Кошик

Винні дріжджі Angel RV100, 500г

1 630 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 11265
Винні дріжджі Angel RV100, 500г
Винні дріжджі Angel RV100, 500гГотово до відправки
1 630 ₴
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
+380 (66) 879-41-49
  • +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

​Даний вид дріжджів виведений з натуральних високоякісних штамів дріжджів, з швидким бродінням. Вони можуть добре працювати в поганих умовах, таких як низька температура, погане сировина і т. д. Вони допомагають у виробництві високоякісного білого, червоного і плодового вина, підвищують фруктовий смак, збагачують винний аромат. Відмінна флокуляція в кінці бродіння, швидке осідання, компактна маса.

Це високоякісний штам дріжджів, стримує зростання диких дріжджів, відмінно підходить для виробництва більшості вин і фруктових вин, особливо з плодів яблуні, груші, полуниці, апельсина, сливи і т. д. надаючи вину збалансований і запашний аромат

Переваги

  • Мають хорошу продуктивність при низьких температурах (10-35°C);
  • Толерантність до алкоголю до 18%;
  • Підсилюють аромат та смак готового напою.

Дозування:
від 1,5 до 4 грамів на 10 літрів сусла

  • 1,5-3 грами на 10 літрів сусла - первинне бродіння;
  • 3-4 грами на 10 літрів сусла - при додаванні зовнішніх цукрів, у разі ураженого пліснявою або перезрілого винограду, складному мікробіологічному стані винограду, при спиртовому бродінні.

Інструкція із застосування: 

  1. Провести реактивацію (відновлення) сухих дріжджів. Для цього розвести дріжджі в пропорції 1:10 у воді, нагрітій до 35-38°C або розведеному суслі (сусла 1/3 + води 2/3). Акуратно перемішати та дати постояти 15-30 хвилин. 
  2. Додати реактивований дріжджовий розчин у загальне сусло та перемішати. 
  3. Закрити ємність та встановити водяний затвор (необов'язково для браги, обов'язково для вина). 
  4. Забезпечити постійну температуру у приміщенні не нижче +15°C. 
  5. Процес бродіння займає 7-20 діб.

ВАЖЛИВО!
Різниця температур між дріжджовим розчином та загальним обсягом сусла, при внесенні до основного затору, не повинна перевищувати 10°C. Уникати великих перепадів температури у приміщенні. 

Виробник: Angel 
Країна виробництва: Китай 
Тип дріжджів: сухі 
Зберігання: у прохолодному, сухому місці 
Вага: 500 грам

Характеристики
Основні
ВиробникAngel
Країна виробникКитай
Тип дріжджівСухі
Вага500 г
ТипДріжджі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 630 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner