
Винні дріжджі Angel CEC01, 500г
1 630 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11267
- +380 (96) 016-65-16
Дріжджі були виділені співробітниками коледжу енології Північно-Західного університету A&F з вина Мерло спонтанного бродіння в провінції Сіньцзян, Китай. Ці дріжджі мають гарну толерантність, дуже коротку лаг-фазу і плавне та якісне бродіння. Рекомендуються для виробництва червоних вин, таких як Каберне, Совіньйон, Мерло, Каберне Жернихт тощо. Вони також підходять для ферментації білих вин, таких як Шардоне.
Переваги
- Мають хорошу продуктивність при низьких температурах (10-35°C);
- Толерантність до алкоголю до 18%;
- Підсилюють аромат та смак готового напою.
Дозування:
від 1,5 до 4 грамів на 10 літрів сусла
- 1,5-3 грами на 10 літрів сусла - первинне бродіння;
- 3-4 грами на 10 літрів сусла - при додаванні зовнішніх цукрів, у разі ураженого пліснявою або перезрілого винограду, складному мікробіологічному стані винограду, при спиртовому бродінні.
Інструкція із застосування:
- Провести реактивацію (відновлення) сухих дріжджів. Для цього розвести дріжджі в пропорції 1:10 у воді, нагрітій до 35-38°C або розведеному суслі (сусла 1/3 + води 2/3). Акуратно перемішати та дати постояти 15-30 хвилин.
- Додати реактивований дріжджовий розчин у загальне сусло та перемішати.
- Закрити ємність та встановити водяний затвор (необов'язково для браги, обов'язково для вина).
- Забезпечити постійну температуру у приміщенні не нижче +15°C.
- Процес бродіння займає 7-20 діб.
ВАЖЛИВО!
Різниця температур між дріжджовим розчином та загальним обсягом сусла, при внесенні до основного затору, не повинна перевищувати 10°C. Уникати великих перепадів температури у приміщенні.
Виробник: Angel
Країна виробництва: Китай
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 500 грам
Основні | |
---|---|
Виробник | Angel |
Країна виробник | Китай |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 500 г |
Тип | Дріжджі |
- Ціна: 1 630 ₴