Термін придатності: : до 11.2022р
Дріжджі винні Enartis Challenge Aroma White (Челленж Білий Аромат) - це активні сухі дріжджі для виробництва білих вин з розвиненим ароматом.
Цей штам дріжджів зберігає сортові особливості винограду та синтезує вторинні аромати. При температурі бродіння 15-17 ° C він посилює цитрусові та мінеральні ноти. За більш високих температур (18-21 ° C) він виробляє інтенсивні аромати білих і тропічних фруктів.
Оптимальна температура бродіння 12-240С.
Дозування:
Одної упаковки Enartis Challenge Aroma White (10г) достатньо, щоб отримати від 25 до 50 літрів вина.
Велике дозування застосовується при спиртовому бродінні сусла, отриманого з ураженого пліснявою винограду, а також для сусла з високим вмістом природної мікробіологічної флори
Цей штам рекомендується для:
- спиртового бродіння нейтральних та напів-ароматичних сортів винограду (Треббіано, Шенен блан, Совіньйон блан, Рислінг);
- виробництва ординарних рожевих і червоних вин, не призначених для тривалої витримки;
- отримання свіжих молодих білих вин.
Інструкція із застосування:
Розвести сухі дріжджі Enartis Challenge Aroma White у чистій, теплій (35-380С) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішати, щоб розбити грудки. Залишити суспензію вистояти 20 хвилин і знову перемішайте.
Повільно додайте сусло до суспензії дріжджів, щоб знизити температуру: падіння температури не повинно перевищувати 10 °C. Це допомагає дріжджам звикати до прохолодної температури сусла і дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 10 грам
Основні | |
---|---|
Вага | 10 г |
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Склад | винные дрожжи |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 50 ₴