Винні дріжджі Enartis Ferm LV, 500г (Італія)
1 008 ₴
- Готово до відправки
- Код: 11071
+380 (66) 879-41-49
- +380 (96) 016-65-16
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Винні культурні дріжджі Enartis Ferm LV - це активні сухі дріжджі для виробництва білих та рожевих вин, де потрібно провести стабільне бродіння та домогтися чистоти органолептики. Цей штам зберігає сортові характеристики винограду та гарантує найнижчий рівень виділення летких кислот.
Дозування:
10 грам на 25-100 літрів вина
- Первинне бродіння: 10 г на 25-50 літрів вина;
- Вторинне бродіння в акратофоре: 10 грам на 50-100 літрів вина;
- При зупинці бродіння: 10 г на 25 літрів вина.
Застосування:
Білі та рожеві вина;
Відновлення бродіння.
Характеристики:
Лаг фаза: коротка
Швидкість бродіння: висока
Спиртостійкість: до 16% алкоголю
Температура бродіння: 15-30°С
Інструкція із застосування:
- Розведіть сухі дріжджі Енартіс Ферм ЛВ у чистій, теплій (35-40°C) воді у співвідношенні 1:10 (10 об'ємів води до кожного об'єму дріжджів). Акуратно перемішайте, щоб розбити грудки. Залиште суспензію вистояти 20 хвилин|мінути| і знову перемішайте.
- Повільно додайте суспензію дріжджів у сусло. ВАЖЛИВО: різниця температур між суспензією та суслом не повинна перевищувати 10°C. Це дозволяє уникнути термошоку. Дайте постояти 15 хвилин.
- Перемішайте за допомогою насоса або вручну.
Виробник: Enartis
Країна виробництва: Італія
Тип дріжджів: сухі
Зберігання: у прохолодному, сухому місці
Вага: 500 грам
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 500 г |
Склад | штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 008 ₴